Duindoornplein 27 1032 CL Amsterdam
Maandag tot en met vrijdag : 8.00 - 17.00 020 636 06 50

Afspraak maken

Wij houden iedere werkdag spreekuur. Voor een plek op het spreekuur maakt u vooraf een afspraak  via de assistent. Voor eenvoudige vragen kunt u zich ook opgeven voor het telefonisch spreekuur.

Bent u nog geen patiënt? U kunt zich direct inschrijven

Afspraak maken bij de huisarts

Maakt u een afspraak bij de huisarts, dan vraagt de assistente naar de reden van uw contact. Ze is daarvoor opgeleid. Het is haar taak om zo goed mogelijk in te schatten wat de aard en spoedeisendheid van uw klachten zijn, en hoeveel tijd er nodig is voor een consult. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Online een afspraak maken

U kunt ook direct online een afspraak maken met de dokter via onze webagenda.

Meer tijd nodig?

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak. De assistente plant dan een langere afspraak voor u in.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de huisartsenpraktijk in Amsterdam-Noord te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.